Sigtuna Cruising och Mårten Memorial

Lördagen 11 juni var det cruising i Sigtuna med tillhörande efterfest på Farmen/Arlanda Street Cruisers. Jag och Micke tog oss i väg till samlingen på Venngarn. Där hade en hel del bilar samlats. Vid 19-tiden rullade vi iväg in mot Sigtuna. Efter att ha cruisat ett varv såg vi en av KCC:s medlemmar stå parkerad varefter vi stannade till. Strax efter trillade några fler medlemmar in.

Sammanlagt var det 5 bilar från KCC som tog sig till Sigtuna denna varma och vackara sommarkväll. Vi som var där blev också inbjudna helgen efter till privatfest helgen efter i Odensala.

18/6
Mårten Memorial kallades festen och var till minnet av en katt vid namn Mårten som blev 30 år gammal. I år var det också 5-års jubileum. Katten ligger för övrigt begravd på tomten under en 10 meter hög kulle. Tyvärr kunde inte de inbjunda följa med på festen så det blev jag och Micke som representerade KCC. Det bjöds bl a på livemusik, bil- och MC-utställning. Mycket folk trillade in under eftermiddagen/kvällen.  Man hade också apelsinkanonskjutning. Publiken fick rösta fram finaste bil, MC och fulaste bil. Vi hade äran denna kväll att vinna finbilspriset!