Mels drive-in och en havererad Cheva

Onsdagen 20 juli bestämde vi oss för att ta en tur till Fjärdhundra och besöka Mels drive in för en fika. Åtta bilar med sammanlagt 22 personer hade hittat till samlingsplatsen Ängby Park. Vi hann lagom till Vassunda, där Chevan tjuvstannade. Vid omstart hade vi ett oroväckande metalljud i motorn. Det var bara till att parkera. Så vi fick sprida ut oss i de övriga bilarna.

I Fjärdhundra fick vi en mindre chock. En industrilokal gömde ett café som indandades 50-tal. På utsidan stod fullt med bilar och jag menar fullt med bilar– fina bilar i varierande skick. Prisvärt fika – helt klart sevärt och helt klart värt flera besök, men lite tråkig utsida, som förhoppningsvis är under uppbyggnad.

Väl tillbaka i Vassunda skulle Chevan transporteras hem. Hjärnceller gnuggades i hopp om att lösa problemet men efter många om och men konstaterade vi att det var lika bra att lägga bilen på släp. Conny Slothus erbjöd sig att hämta och transportera hem bilen på sitt nyinvesterade bilsläp. Till helgen inväntas domen – då vår eminenta bilviskare ska ta sig en titt. Mer information kommer!

Jag och Micke säger stort tack till alla er som hjälpte oss denna kväll. Maria, Kalle, Anders o Conny med skjutsar. Conny med trailer samt alla Ni andra som gav oss stöttning!
(Walle – du som ville ha en billig trasig cheva - den är inte till salu…)