EPA-träff

EPA-cruisingEPA-träffFredagen 17 oktober anordnade Fritidsgården i Knivsta Epa-träff.  Tre av initiativtagarna finns även med i KCC:s ungdomssektion.
Vid 18-tiden startade cruisingen från Statoil och det var ett 15-tal bilar som rullade sakta genom byn med en polisbil som första bil.
Polisen var med denna kväll – inte för att ”sätta dit” våra barn - utan mer för att närvara och ge ett positivt intryck på ett samarbete. De tyckte även att det var ett bra initiativ och vill vara mer med på liknande aktiviteter!  Belönade killar! 
Hamburgare och korv fanns att inhandla.
Man kunde även traska runt och rösta på bästa lack, lukt, låter mest, mest wanderbaum mm mm.  Alla som deltog i träffen fick pris, så det var ingen som gick tomhänt hem.
Tre av våra epa-killar blev också rikligt belönade. Brandkåren Attunda och vårt kommunalråd Göran Nilsson tackade killarna för deras insats! För drygt en månad sedan brann vår pizzeria ner. I samma veva som branden startade åkte dessa killar förbi och såg det hela. De larmade brandkår och räddade även livet på tre personer som bodde i lägenheterna intill.

Tyvärr hade jag ingen bra kamera med denna mörka oktoberkväll, har någon annan som var närvarande bättre bilder – skicka in dem!!!     
Ia o Micke